Huisregels

Definities

Definitie Omschrijving
Apparatuur Uw computer, laptop, all-in-one, console, telefoon en/of tablet inclusief monitor, muis, toetsenbord, controller en/of bekabeling.
Terrein De entree, gamezaal, toiletruimtes, douches, de gang naar de rustruimte en de rustruimte zelf.

Inhoudsopgave

Artikel 1: Eten en drinken
Het is niet verboden om alcohol te drinken, doe dit wel met mate. Minderjarigen mogen zoals de wetgeving geen alcohol consumeren. Eten is alleen voor eigen gebruik, niet voor doorverkoop. Het is verboden om eten te bestellen en te laten bezorgen (thuisbezorgd.nl). Het is ook niet toegestaan eten mee naar binnen nemen van externe horeca. Tevens is het niet toegestaan grote hoeveelheden voedsel of drank mee naar binnen te nemen. Mocht u afval hebben, dan kunt u dat deponeren in de daarvoor bestemde vuilnis zakken.

Laatst gewijzigd: 25 Sep 2015 om 00:40

Artikel 2: Apparatuur
Het is verboden om aan de apparatuur te komen van de organisatie. Tevens mag je ook niet aan andermans apparatuur komen zonder toestemming. Geluidsboxen zijn niet toegestaan, koptelefoons zijn wel aangeraden. De organisatie is niet verantwoordelijk voor eventuele aangerichte schade. De eventuele schade die wordt aangericht, wordt verhaald op de betreffende personen.

Laatst gewijzigd: 25 Sep 2015 om 00:40

Artikel 3: Wedstrijden
De crew organiseert wedstrijden, hiermee zijn prijzen te verdienen. Het is verboden om te hacken/cheaten. Mocht dat toch gebeuren, dan mag er niet meer mee gespeeld worden met de wedstrijden van het evenement.

Laatst gewijzigd: 25 Sep 2015 om 00:40

Artikel 4: LAN (Local area network)
Op elke tafel van de deelnemer zal informatie staan over de gegevens van het netwerk (plaatsnummer en deelnemer naam). Elke plaats heeft recht op een 1 netwerk aansluiting. Routers/switches/hubs etc... zijn verboden om aan te sluiten. Mocht je daar vragen over hebben, dan kun je altijd bij de crew terecht. (voor evt. NAS/2de pc etc..)

Laatst gewijzigd: 06 Oct 2016 om 19:40

Artikel 5: Stroomvoorziening
Elke deelnemer heeft 1 stopcontact. Daarop mag de deelnemer 1 verlengdoos aansluiten (2 of meer zijn verboden). Koelkasten/waterkokers/koffiezet apparaten etc. zijn verboden. Er is maar 1 pc of console toegestaan per plaats.

Laatst gewijzigd: 25 Sep 2015 om 00:40

Artikel 6: Sanitair
Vrouwen en mannen apart, invalide toilet is alleen voor invalide gebruiker. Houdt het netjes voor de volgende gebruiker!

Laatst gewijzigd: 25 Sep 2015 om 00:40

Artikel 7: Terrein
Het opgegeven terrein mag alleen via de hoofdingang betreden worden. Ook is er een 22:00 tot 8:00 mentaliteit, houdt zoveel mogelijk stilte ook i.v.m. gasten en omwonenden. Roken is alleen toegestaan op de betreffende aangewezen locaties, dit geldt ook voor de e-sigaret. Nooddeuren zijn alleen in geval van nood te gebruiken.

Laatst gewijzigd: 16 Feb 2016 om 19:37

Artikel 8: Entree
Om stipt 17:00 op vrijdag avond zullen de deuren opengaan, daarvoor zullen deze gesloten zijn. Bij de entree wordt er een polsbandje afgegeven nadat het toegangsbewijs is verguld. Dit toegangs bandje van Lantastic moet het gehele evenement zichtbaar zijn. Mocht een deelnemer deze kwijt raken, dan dient deze deelnemer zich te melden bij de organisatie, voor een nieuw polsbandje (t.w.v. 10 euro). De organisatie heeft het recht om personen zonder toegangsbewijs van het evenement te verwijderden. In het geval van een minder jarige is toestemming van een van de ouders vereist. Bij het registeren op de website worden N.A.W. gegevens gevraagd, deze worden opgeslagen en indien nodig opgevraagd uit onze database. Privacy gevoelige gegevens inzien is alleen mogelijk door crew en/of bewaking.

Laatst gewijzigd: 12 Mar 2018 om 10:16

Artikel 9: Legitimatie
De organisatie heeft ten alle tijden het recht om de bezoeker te vragen naar legitimatie. Als legitimatie niet getoond kan worden, behoudt de organisatie het recht om de bezoeker van het evenement te verwijderen.

Laatst gewijzigd: 25 Sep 2015 om 00:40

Artikel 10: Calamiteiten
De organisatie van Lantastic zal te allen tijde preventief te werk gaan. Er is een calamiteitenplan en een EHBO-er aanwezig. De nooduitgangen zijn duidelijk aangegeven. Mocht er een calamiteit ontstaan, volg de instructies van de organisatie op.

Laatst gewijzigd: 25 Sep 2015 om 19:55

Artikel 11: Drugs/Wapens
Het gehele The Lantastic evenement is drugsvrij. Mocht er iemand toch drugs of wapens bij zich hebben, dan kan dat leiden tot verwijdering van het evenement. Hierbij zal ook de politie worden ingeschakeld.

Laatst gewijzigd: 25 Sep 2015 om 00:40

Artikel 12: Software
Het is ten strengste verboden om illegale en/of auteursrechtelijk beschermde software en/of data te verspreiden. Alle programmatuur, bestanden en/of data die door onze bezoekers via het netwerk worden getransporteerd, wordt geacht freeware, shareware of public domain te zijn. Wanneer de Lantastic crew van het tegendeel op de hoogte wordt gesteld, wordt de melding nader onderzocht en de overtreder gewaarschuwd en/of verwijderd worden van het evenement. Uit privacy overwegingen is de organisatie niet in staat om een permanente controle uit te voeren op de data die over het netwerk wordt getransporteerd. Derhalve is de organisatie van het evenement niet aansprakelijk. De organisatie van Lantastic aanvaardt geen verantwoordelijkheid voor inhoud, gebruik en eigendom. Zorg dat uw computer virusvrij is, doe daarom bijvoorbeeld een totale systeemscan met een ge├╝pdate versie van een antivirusprogramma. Het is niet toegestaan om soft- en/of hardware te verhandelen zonder toestemming van de organisatie. Het mogelijk illegaal softwareverkeer dat plaatsvindt tussen de bezoekers is de verantwoordelijkheid van de bezoekers zelf.

Laatst gewijzigd: 25 Sep 2015 om 00:40

Artikel 13: Incidenten
Mocht een deelnemer/bezoeker verwondingen oplopen, spreek dan direct een iemand van de organisatie aan. Hij/zij zal de desbetreffende persoon kunnen behandelen. Wanneer de crew niet kan helpen bij de verwonding, dan zal gelijk het alarmnummer (09008844/112)gebeld worden. De crew is niet aansprakelijk in geval van letsel. In geval van een vechtpartij of dreiging tussen twee of meer personen zullen de betrokken personen tot de orde geroepen worden, daarbij krijgen de beide partijen een waarschuwing. Bij de 2de waarschuwing zal/zullen de betreffende deelnemer(s) verzocht worden om het terrein/evenement direct te verlaten. Mocht hij/zij het terrein niet willen verlaten, dan zal hij/zij worden overgedragen aan de politie. Lantastic heeft ook het recht deze deelnemers in komende evenementen te weigeren.

Laatst gewijzigd: 25 Sep 2015 om 00:40

Artikel 14: Beeldmateriaal
We attenderen de deelnemers/bezoekers erop dat er beeld- en geluidsopnames kunnen worden gemaakt voor reclame- en website doeleinde. Mocht hier bezwaar tegen zijn, dan kan dit worden gemeld bij de crew of beveiliging op het evenement.

Laatst gewijzigd: 25 Sep 2015 om 00:40

Artikel 15: Inschrijving annuleren
Mocht het zo zijn dat u niet in staat bent naar het evenement te komen dan kunt u uw inschrijving annuleren. Als u dit voor 30 dagen voor de aanvang van de episode aangeeft komt u in aanmerking voor een terugbetaling.

Laatst gewijzigd: 12 Mar 2018 om 10:05

Artikel 16: Plaatsen schuiven
De gekozen plaats op het floorplan is niet definitief maar een indicatie. Er mag door de organisatie geschoven worden, hierbij wordt er rekening gehouden met het gekozen plaatstype en gezamenlijk geboekte groepen.

Laatst gewijzigd: 04 Apr 2016 om 18:01

Artikel 17: Glaswerk verboden
Het is verboden om glaswerk mee naar binnen het te nemen.

Laatst gewijzigd: 12 Mar 2018 om 10:08

Artikel 18: Naaldhakken verboden
Het is verboden om naaldhakken te dragen op het terrein.

Laatst gewijzigd: 12 Mar 2018 om 10:10